Bemutatkozás

         

Köszönjük megtisztelő látogatását honlapunkon!

A TK Vendégváró Hegykő, mint családi vállalkozás, az Önök kellemes pihenését, nyugalmát, valamint aktív kikapcsolódását kívánja szolgálni. A TK Vendégváró Hegykőn a falu központjában, tiszta levegőjű, szép környezetben található, közvetlenül a Fertő tavat körülölelő új építésű (130 km) kerékpárút mellett.

Hegykő:

Az itt tartózkodást segítik a 150 méteren belül található különböző üzletek (2 élelmiszer bolt, vegyes iparcikk bolt, stb.) valamint a bankautomata. A TK Vendégvárótól kb. 600 méterre jobbnál jobb, színvonalas éttermek, fagylaltozók, zöldség és gyümölcsboltok várják Hegykő vendégeit. Községünkben háziorvos, fogorvosi rendelők, valamint gyógyszertár működik. A nemzetközi hírű, hat hektáron fekvő családias termálfürdőben minden korosztály jól érezheti magát, válogathat a nyári és téli medencék között. A horgászat szerelmeseinek a helyi horgásztó nyújthat kikapcsolódást.

TK Vendégváró Hegykő:

A TK Vendégváró családias hangulatú és minden korosztálynak kellemes időtöltést igyekszik biztosítani. Ennek szellemében a TK Vendégváró területén a gyermekek részére játszótéri eszközök, míg a felnőttek részére – a felszerelt konyhákon túl – bográcsozó, sütögető hely, valamint egy kemence áll rendelkezésre. Kiváló közös kinti program lehet a meleg nyári estéken! A sütés- főzéshez a fát ingyen biztosítjuk.

Internet, biztonság:

A napi információhoz jutást segíti a jó lefedettséggel kialakított Wifi, míg a biztonságukat a nagy memóriás kamerarendszer.

Programok:

Előzetes igénybejelentés esetén sétakocsikázást, lovaglást, borkóstolást, kenus túrát, akár sétarepülést is szervezünk kedves Vendégeink részére.

Igény esetén teljes körű edzőtáborok szervezését is vállaljuk, kézilabda és labdarúgás sportágakban.

Transzfer:

A busszal, vonattal érkezőknek Sopronból ingyenes transzferrel állunk rendelkezésre. Térítés ellenében a környező repterekről is szívesen vállalunk transzfert.

Nyelvek, kapcsolat:

Beszélt nyelvek: magyar, német ill. írásban angol és francia nyelven is tudunk kommunikálni.

Szállás:

 Vendégszobák

Kérjük szállásfoglalás előtt olvassa el házirendünket!

Tovább a házirendre 

Tudta ezt?

A mai település területe már a Krisztus előtti 3. és 2. évezredben lakott volt. Bronzkori és római kori település maradványai kerültek elő, sőt a honfoglalás előtti időből származó germán temetőt is feltártak. Hegykő a honfoglalás után a Kér törzs, majd pedig a sopron város tulajdona lett…

 Tovább Hegykő történelmére 

A hegykői gyógyvíz idült mozgásszervi betegségek gyógyítására alkalmas, szakorvosi javaslat alapján. Jó eredménnyel alkalmazható rehabilitációs kúraként…

 Tovább a termálfürdőre 

Tudta ezt?

2015. május 16-án megnyílt a hegykői Csipkeház, Szigethy Istvánné állandó kiállítása “A pólyától a szemfedélig ” címmel. A település egyik legrégebbi házában a gyönyörű csipke bemutatása mellett megelevenednek a múlt értékei, például a tisztaszoba és a kemencék. A Rábaköz jeles mestereinek, Ángyán Csilla csornai fazekasnak és Pintér Jenő bogyoszlói fafaragónak az alkotásai szintén megtekinthetők.

 Tovább a csipkeházra